Khamis, 19 Disember 2013

sunroof untuk honda sr3

Selamat petang semua...dah lama x upload gambar ni.
pemasangan sunroof untuk honda sr3/eg6, sunroof halfcut,2 step,auto. berminat/ untuk dapatkan maklumat lanjut boleh hubungi saya 012-2191392.

































Isnin, 17 Disember 2012

SUNROOF NISSAN CEFIRO A32

Pemasangan sunroof untuk kereta nissan cefiro a32..sunroof halfcut,pemasangan tukar sekeping original. .proses nak buat kopek bumbung sunroof halfcut dan kopek bumbung kereta,buka cermin depan dan belakang,kemudian pasang bumbung sunroof dan cermin depan belakang,install sunroof...
untuk maklumat lanjut sila hubungi saya 012-2191392

Selasa, 6 November 2012

SUNROOF UNTUK PROTON SATRIA

sunroof halfcut japan untuk kereta proton satria 2+1, memasang sunroof dan membuang karat pd bumbung kereta anda..pemasangan 1-2 hari.utk maklumat lanjut sila call saya 012-2191392...
boleh juga dtg terus ke lokasi pemasangan sunroof utk lihat hasil kerja kami..








 

Isnin, 22 Oktober 2012

SUNROOF UNTUK PRODUA KELISA DAN VIVA

Tak ketinggalan juga untuk kereta yang comel-comel spt produa kelisa,kancil dan viva..walau pun kecil masih boleh bergaya..sunroof halfcut japan,2 step,auto..pemasangan 1-2 hari,nak hantar pagi ambil petang pun boleh tapi kena temujanji terlebih dulu..takut time bertindih ngan kereta lain..tambah pula nak dekat raya ni..ape pun selamat menyambut hari raya aidiladha,kalau ada salah silap harap maaf-maaf la ye :)



Rabu, 10 Oktober 2012

SUNROOF UNTUK PERDANA

Pemasangan sunroof untuk perdana,halfcut japan.macam-macam model boleh masuk,yang ni model toyota 2 step,1 step pun boleh masuk ...proses pemasangan 1-2 hari.hubungi specialist sunroof kami segera rundingan percuma 012-2191392

SUNROOF UNTUK HONDA EK

Pemasangan sunroof untuk kereta honda ek dan eg..sunroof halfcut japan,2 step auto. bukan original ek tapi model honda jugalah..fungsi sama je..kos pun lagi murah,jimat kos..bukan semua orang mampu nak keluar kos yang besar kan!!
masih boleh tengok bintang dan bulan ditepi pantai dimalam hari..








 




Sabtu, 6 Oktober 2012

SUNROOF UNTUK KERETA WIRA

Pemasangan sunroof untuk kereta wira,sunroof halfcut japan,2 step,suis auto.. 2+1 memasang sunroof dan membuang karat pada bumbung kereta anda..lebih jimat kos. kalau tukar bumbung baru dah berapa RM? nak masuk sunroof RM lagi.. ni kita terus pakai bumbung yang sunroof punya la,potong buang yang mana karat.





 

Khamis, 4 Oktober 2012

SUNROOF NISSAN CEFIRO

Sorry ye dah lama tak update blog..bukan apa,,bz sangat2..sampai password pun dah lupa...
ni ada picture terbaru untuk tatapan semua..gambar banyak jenuh nak upload semua..tenet lak slow..aku pilih-pilih je la yang mana sempat ye..

Pemasangan sunroof untuk nissan cefiro.sunroof original pemasangan tukar sekeping(buka cermin depan belakang la coz kena  buka ribet pada bumbung kereta).

 



 







Sabtu, 26 Mei 2012

SUNROOF (MAY 2012)

SUNROOF UNTUK PROTON WAJA

SUNROOF UNTUK HONDA EK
SUNROOF UNTUK PERDANA

















SUNROOF UNTUK WIRA
SUNROOF PERSONA
SUNROOF NISSAN SERENA C23/C24